1 - 2

sv Budel MO15-1

1e klasse 3

10 oktober 2020 12:00

Voor de tweede keer in korte tijd reden we weer naar de tegenstander  van vandaag, MO15-1 Bergeijk. De vorige wedstrijd was een pittige strijd geweest en we wisten wat ons te wachten stond, een felle tegenstander. We begonnen met Kriszti in doel, achterin Fleur, Doris, Esmee en Demi. Op het middenveld stonden Suze, Lotte, Anne en Senna en voorin stonden Fenne en Sam, Tess begon als enige op de bank door blessures van Lonneke en Marit. Bergeijk begon net als de vorige westrijd fel, maar onze meiden verdedigde goed en kwamen langzaam weer in hun spel. Het ging op en neer maar echte kansen waren er nog niet. In de 17de minuut wordt Suze gewisseld voor Tess. Na een goede ingooi van Demi veroverd Sam de bal die ze doorspeelt naar Anne, ze passeert de keeper en schiet raak, 0-1 voor SV Budel. Bergeijk zet weer een aanval op maar gelukkig staat er een goed keepende Kriszti in het doel en het blijft 0-1. Helaas in de 28ste minuut komt Brgeijk op gelijke hoogte na een prima aanval, we gaan rusten met een 1-1 stand. Na een opbeurend gesprek in de pauze door de trainers beginnen we de tweede helft met dezelfde speelsters. Het spel gaat weer heen en weer, het is vandaag geen mooi voetbal maar meer vechtvoetbal want beide teams willen graag winnen. Na een schot naar voren van Tess blijft Fenne rennen en storen en daardoor verspeelt de verdedigster de bal en Fenne scoort met een mooi schot de 1-2. In de 55ste minuut komt Suze er nog even uit en kan Senna er weer in, er wordt wat geschoven in het elftal zodat SV Budel meer de aanval kan opzoeken. Na weer een pass van achteruit gaat Senna alleen op de keeper af maar die heeft de bal klemvast. In de 60ste minuut wordt Tess vervangen door Suze. Het blijft spannend, Bergeijk probeert de gelijkmaker te scoren maar door het goede verdedigen blijft het nog steeds  1-2. Sam krijgt de bal van Demi aangespeelt en na een mooie solo schiet ze de bal naar Fenne maar haar schot gaat helaas naast. Dan fluit de scheidsrechter voor het einde, met een verdiende 1-2 overwinning en met weer 3 punten gaat iedereen tevreden naar huis.