Feest in de kleedkamer!

SV Someren JO17-1

Groep 1 07

12 september 2020 15:15

Vandaag de laatst bekerwedstrijd uit en tegen Someren.

We moesten vandaag sowieso winnen om nog een kansje te houden om door te gaan.

Amir was er weer bij maar  Bram en Valentijn waren niet inzetbaar door blessure.

Tom en Sven waren ook niet geheel fit en begonnen daarom op de bank.

Voor de wedstrijd gaf Dennis duidelijk aan wat er verwacht werd en hoe we dit het best konden bereiken.

Wederom speelde we op kunstgras, niet onze favoriete ondergrond.

We begonnen eigenlijk niet slecht aan de wedstrijd en in de 13e minuut kwamen we verdiend op voorsprong.

Na een mooie crossbal van Yoeri zette Paulo zijn lichaam er goed in en ronde bekwaam af onder de uitkomende keeper.

Gaandeweg de wedstrijd vorderde kwam Someren steeds beter in de wedstrijd. Ze lieten ons komen en zakte ver terug waardoor er enkele diepe ballen gevaarlijk doorslipte.

Ruststand 1-0.

Na rust kwam Someren sterker opzetten en durfde ze meer druk te zetten op onze verdediging. Dit leidde tot een veldoverwicht met een aantal gevaarlijke corners.

In de 70e minuut kwamen we goed weg, de bal bleef hangen in het strafschopgebied en Ari kon redding brengen met de voet.

Daartegenover was Tim dichtbij een doelpunt met het hoofd na een voorzet van Yoeri.

We kwamen echter niet meer in gevaar en de overwinning werd over de streep getrokken.

Laar verslikte zich in de laatste minuut tegen NWC, wat betekende dat we alledrie op 6 punten kwamen. Door de goede overwinning van 6-1 in de eerste wedstrijd trokken onze jongens aan het langste eind door het beste doelsaldo.

Jammer Laar, volgende keer beter :)