Sterke 2e helft levert JO19-1 de overwinning op. - Budel

Sterke 2e helft levert JO19-1 de overwinning op.

Sterke 2e helft levert JO19-1 de overwinning op.

sv Budel JO19-1

4 - 0

SV Valkenswaard JO19-1

Competitie

Hoofdklasse E

Datum

26 november 2019 19:30

Accommodatie

Onbekend

Vanavond speelde we thuis tegen Valkenswaard JO19-1. In het doel stond Luuk (JO17-1), achterin Niek, Wouter, Floris en Sem. Op het middenveld Jochem, Bas en Bram, en voorin Ruud, Sam en Ruben.
We leden in het begin veel onnodig balverlies, waardoor we niet in de wedstrijd kwamen. Valkenswaard dreigde met een afstandsschot, maar Luuk kon redding brengen. Hierna kwamen we beter in de wedstrijd, en had Ruben, na een fijne voorzet van Ruud, de kans om te scoren, maar hij schoot over. Niet veel later kon Sam alleen op doel af, maar hij schoot recht in de handen van de keeper. Ook Ruben mocht alleen richting de keeper, maar zijn dribbel ging net niet goed. 
Ruststand 0-0.
Trainer Dennis zette in de rust de puntjes op de i, en na rust zagen we een zeer sterk Budel. Valkenswaard werd helemaal vastgezet. Meteen in de 1e minuut na rust was er een penalty momentje, maar de scheids zag geen overtreding op Ruud en liet doorspelen. Bram soleerde door de defensie van Valkenswaard, maar zijn schot miste kracht. In de 58e minuut was het raak, Sem stoomde op, en zijn voorzet kon door Sam worden binnen getikt. In de 66e minuut scoorde Sam zijn 2e goal, het was Ruben die op links prima door kon gaan, zijn voorzet kwam bij Sepp, die mooi overstapte, waardoor Sam simpel kon scoren. Sam beloonde zijn prima 2e helft met een loepzuivere hattrick, na de bal zeer beheerst over de keeper te lobben.  Wessel knalde niet veel later prima op doel, maar de keeper van Valkenswaard redde knap. Ook onze keeper Luuk moest nog flink ingrijpen, maar redde uitstekend. Het slotakkoord vandaag was voor Wessel, na goed doorkoppen van Dylan omspeelde Wessel de keeper en schoof de bal rustig binnen.
Keurige overwinning boy's, opnieuw 3 punten ( en weer de 0). Komende zaterdag uit tegen rood wit Veldhoven, we gaan weer voor de winst jongens.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!