... (schot)
90'

Hoofdklasse E

2 november 2019 14:45

VOAB uit Goirle was vandaag onze tegenstander. VOAB staat op de derde plaats, dus wisten we dat het een lastige wedstrijd zou worden. Vandaag spelen we in een 4-3-3 formatie.
We spelen op kunstgras vandaag, dus dat is weer ff wennen. Het eerste kansje is voor VOAB, maar dat schot gaat voorlangs. Daarna komen wij beter in ons spel, een kans voor Ruud, zijn schot wordt met veel geluk gestopt door de keeper, en even later laat Wouter de bal net te ver van zijn borst springen om uit te halen. VOAB heeft meer bal bezit, maar het lukt ons hun spel te ontregelen, en kansen te creëren. Ruud krijgt een paar kansjes, maar het geluk ontbreekt. Net voor rust kan Jochem aanleggen vanaf de 16, maar de bal beland in de handen van de keeper (beste man bij VOAB). Rust 0-0.
Na rust is de eerste kans voor VOAB, maar het schot gaat over ons doel. Wessel mag even later aanleggen op 20 meter van het doel, maar krult de bal net langs de kruising. Wij worden steeds sterker, Ruben komt net te laat om een voorzet van Rein in te tikken, een omhaal van Bram gaat net over, Dylan krijgt een grote kans na voorzet van Sam, maar helaas, de bal wil er niet in. En dan gaat er een voetbalwet in werking: de bal gaat er aan de andere kant wel in. Wouter wil inspelen naar Jochem, de bal wordt onderschept, pass naar hun spits, en goal.
We gaan meteen 1op 1 spelen, maar het geloof is weg. Een counter in blessuretijd beslist de wedstrijd helemaal.
Jongens, we hadden echt meer verdient. Dit is een erg zure nederlaag. Maar jullie leren hier ook weer van. Volgende week uit tegen koploper Bladella, opnieuw een zeer zware pot. Maar ook daar gaan we er weer proberen het beste van maken.