89'

Hoofdklasse E

5 oktober 2019 15:00

Ger de Wit

Onze jongens hebben vandaag verdiend met 4-1 verloren van Brabantia. Nog steeds missen we een aantal spelers, en daar kwam Dylan ook nog bij door een schouderblessure. Ook Floris en Wouter zijn niet geheel fit, en beginnen daarom als reserve. We konden wel voor de eerste keer dit seizoen beschikken over onze doelman Damien, die terug is van een langdurige blessure.
Brabantia was vanaf het begin de betere ploeg, ze lieten het balletje goed rondgaan en wij werden al snel op eigen helft terug gedrukt. In de 26e minuut scoorde Brabantia de 1-0 en drie minuten later stond de 2-0 al op het scorebord. Dit was ook de ruststand. Na rust bleef Brabantia domineren, maar uit een uitval van ons via de linkerkant, kon Ruben prima binnentikken bij de eerste paal na een voorzet van Wessel. Maar Brabantia liet er geen gras over groeien, en scoorde vrijwel direct daarna de 3-1. Even later kwam Merdi vrij voor de keeper, maar zijn schot ging over het doel. In de laatste minuut scoorde Brabantia nog een keer, en stond de 4-1 eindstand op het scorebord.
Zaterdag nieuwe wedstrijd jongens, opnieuw een zeer zware tegenstander (WODAN). Hopelijk zijn er dan weer 1 of 2 spelers meer fit, en kunnen we de tegenstander goed partij geven. Kopjes omhoog boys, en dan gaat het goed komen dit seizoen.