JO19-1: eerste 3 punten tegen sterke tegenstander. - Budel

JO19-1: eerste 3 punten tegen sterke tegenstander.

JO19-1: eerste 3 punten tegen sterke tegenstander.

sv Budel JO19-1

3 - 2

Acht JO19-1

Competitie

Hoofdklasse E

Datum

24 september 2019 19:30

Scheidsrechter

Cruz

Accommodatie

Onbekend

Twee sterke teams.
Heerlijke natte grasmat.
Veel strijd en inzet.
Mooie doelpunten.
Sportieve wedstrijd.
Tribune goed bezet.

Alles wat voetbal zo leuk maakt, was afgelopen dinsdagavond aanwezig bij de wedstrijd sv Budel - vv Acht. 

Zonder 4 vaste krachten traden we aan, maar gelukkig konden we beschikken over Luuk, Sem, Bram en Sepp van JO17-1.
Vanaf minuut één brandde de wedstrijd los, en al na een paar minuten kopte een speler van Acht de bal in de verre hoek binnen, 0-1 dus. Onze boys maakte al snel gelijk, het was de ijzersterk spelende Wessel die een afgeslagen corner  hard binnen knalde. Twee minuten later lanceerde Dylan met een steekpas Wessel, maar zijn schot werd gekeerd door de keeper van Acht. Even later stoomde rechtsback Rein op, en zijn schot met links verdween in de verre hoek achter de keeper, een magnefiek doelpunt. Na dit dolle kwartier golfde het spel op en neer, zonder echte kansen. Het laatste kwartier voor rust wel weer kansen, Jochem kopte voorlangs en een schot van Wessel ging rakelings voorlangs. In de laatste minuut mocht Acht aanleggen op de rand 16 voor een vrije trap, maar de bal ging gelukkig naast.
Ruststand 2-1.
Na rust hetzelfde spelbeeld, een open wedstrijd, het kon alle kanten op. Na een kwartier de eerste echte grote kans in de 2e helft, Ruben werd diep gestuurd, kon 1 op 1 richting de keeper, maar schoot iets te vroeg, waardoor de keeper kon redden. Even later was het wel raak, een strakke voorzet van aanvoerder Bas werd heerlijk binnen gekopt door centrale middenvelder Jochem. Acht ging meer risico's nemen, wij werden achteruit gedrukt en Luuk moest tot 3 keer toe ingrijpen op mooie kansen voor Acht. Even later toch de aansluitingstreffer voor Acht, een vrije trap werd hard binnen geschoten. Nog meer druk van Acht, maar in de omschakeling kregen wij de kansen. Een kopbal van Jochem ging voorlangs, Merdi werd foutief afgestopt in de 16, maar de scheids zag er geen penalty in. Sem Jansen kreeg ook nog een kansje, maar ook nu geen doelpunt. De blessuretijd brak aan, en daarin toonde keeper Luuk zijn klasse, een kopbal van dichtbij redde hij fantastisch met een katachtige reflex, daar kwamen we ff goed weg. Even later floot de scheids voor de laatste keer, en de 3 zwaar bevochten punten waren binnen.
Al met al mogen we concluderen dat zowel onze jongens, als de spelers van vv Acht reclame hebben gemaakt voor het jeugdvoetbal.
Ga zo door boys, dan gaan de komende jaren de eerste teams van beide verenigingen nog heel veel plezier aan jullie beleven.

Verder willen we via deze weg nog enkele personen bedanken.
Michael Verstraeten, voor de mooie witte inloopshirts.
ATEP, de woonspecialist, voor de mooie polo's voor de technische staf.
Rob Bergmans, voor het schenken van de heerlijke nieuwe trainingsballen.


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!