JO19-1 verliest van Heeze in blessuretijd.

3 - 2

sv Budel JO19-1

Groep 1 21

7 september 2019 16:30

Onze 2e beker wedstrijd vandaag tegen Heeze. Opnieuw waren we verre van kompleet, maar met spelers van JO17-1 en de keeper van JO19-2 gingen we de strijd aan met Heeze. De eerste helft werd vooral op het middenveld afgewerkt, weinig doel kansen aan beide zijde. Milos redde bekwaam op een vrije trap van Heeze, en wij kregen een paar kleine kansjes. Toch namen wij een voorsprong, het was Bas die Sam lanceerde, die de achterlijn haalde en zijn voorzet werd binnen getikt door Dylan.
Ruststand 0-1.
De tweede helft van onze kant was niet al te best. Heeze ging aanvallender spelen, wij werden terug gedrukt en kwamen daardoor in de problemen. Al snel scoorde heeze de 1-1. In de 63e minuut hadden we op voorsprong moeten komen, een voorzet van de mee opgekomen Rein werd door Ruben over geschoten. In de 70e minuut kwamen we toch op voorsprong, Wessel kopte een vrije trap van de ingevallen Sepp mooi binnen. Even later moest onze verdediger Jochem redding brengen door de bal van de doellijn te halen. De blessure tijd brak aan, en daarin ging het totaal mis voor ons team. De scheids trok maar liefst 9 minuten blessure tijd bij, en daarin scoorde Heeze 2x. Jammer boys, er had vandaag echt meer ingezeten, maar in de competitie moeten jullie het dan maar recht zetten tegen Heeze.
Maandag avond spelen we onze 3e beker wedstrijd , thuis tegen fc Eindhoven, en dat beloofd een "hels karwei" te worden. Dit team won met maar liefst 9-0 en 12-0 van resp. Heeze en Valkenswaard.
Hierna hopen we dat onze geblesseerd spelers snel fit worden, en dat we klaar zijn voor de competitie. Succes maandag jongens tegen fc Eindhoven.