42'
...

D-pupillen zaterdag, D2, 2e klasse 401

29 maart 2014 11:00

Voor het eerst in de voorjaarscompetitie heeft sv Budel D2 verloren in de competitie. Tegen Eindse Boys D1 werd het op het eigen veld 0-2. Weinig concentratie, weinig inzet en veel gemiste kansen werd de ploeg uiteindelijk fataal. Aanstaande woensdag moet het absoluut beter om de bekerfinale te bereiken.

De twaalf spelers hadden een prima warming-up gedaan en oogden bij de afwerkvorm erg gretig en doelgericht. Tijdens de wedstrijd was daar weinig meer van te zien. sv Budel kreeg vijf minuten voor rust een corner, maar in plaats van een doelpunt voor onze oranjehemden, werd het doelpunt gemaakt door de groen-witten op de counter.

In de rust probeerde trainer Jordy de kopjes omhoog te krijgen, maar wel duidelijk aan te geven waar het probleem lag. Vorige week wilde iedereen voor elkaar werken, zeker de tweede helft, maar vandaag was daar niets meer van te zien. sv Budel probeerde het na rust met een hoop enthousiasme nog wel, maar het werd al snel 0-2. Meteen daarna begon sv Budel met 4 spitsen te spelen, bleef het druk houden op het doel van Eindse Boys en kwamen de bezoekers niet meer onder de druk uit. Grote kansen werden gemist, waardoor de aansluitingstreffer er uiteindelijk niet kwam.

Woensdag de halve finale van de beker bij DESM D2. Hopelijk zijn we dan wat doeltreffender en wil iedereen dan voor elkaar werken.