Voetballen bij sv Budel? Meld je tijdig aan! - Budel

Voetballen bij sv Budel? Meld je tijdig aan!

Voetballen bij sv Budel? Meld je tijdig aan!

13 april 2023 20:00

Jeugdcommissie

Wil jij gaan voetballen in een van de (jeugd)teams van sv Budel? Zorg dan dat je jezelf uiterlijk 1 mei 2023 aanmeldt via de website van sv Budel. Wordt je later aangemeld, dan is er een kans dat je niet ingedeeld kan worden in een van de vele teams van sv Budel. Aanmelden kan via de website onder het kopje ‘lid worden’. Wil jij niet meer voetballen in het nieuwe seizoen, maar heb je jezelf nog niet afgemeld? Dat vinden we erg jammer, maar meld je wel af, zodat je naam niet blijft staan op de lijsten om in te delen. Ook dit kan eenvoudig via de website van sv Budel.

Wil jij je aanmelden als lid bij sv Budel? Dit is belangrijk om op de lijst te komen om ingedeeld te worden voor het seizoen 2023/2024. Meld je aan voor 1 mei 2023 om ervoor te zorgen dat je ingedeeld wordt in het nieuwe seizoen. Aanmelden kan via deze link op onze website. 

Wil jij je afmelden als lid bij sv Budel? Dat vinden we jammer, maar wel belangrijk dat het tijdig wordt gemeld. Onze commissies zijn bezig met de indelingen van de teams voor het nieuwe seizoen. Als je nu al weet dat je volgend jaar niet meer wilt voetballen, meld je dan nu alvast af via onze website. Dit kan ook tot 1 mei 2023, daarna gaan we ervan uit dat je opnieuw ingedeeld wilt worden. Afmelden kan via deze link op onze website. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!